Aukra Kulturhus - uteområde

Bygge - og anleggsarbeider for etablering av torg og miljøgate i Falkhytten Sentrum, Aukra Kommune.

Aukra Kulturhus - uteområde

Hovedpunkter i kontrakten:

  • Etablering av miljøgate i fylkesveg 530 over et strekk på ca. 150 meter. Dette inkluderer senkning av vertikallinje (ca. 0,5 m på høyeste punkt), etablering av midtrabatter, fotgjengeroverganger, ny gatebelysning, trafikkskilt, støttemur, kantstein, overvannsanlegg, nytt fortau og tilpasning til eksisterende avkjøring mot forretningene Bunnpris og Bygger’n
  • Etablering av nytt torg på sørsiden av Aukra kulturhus og badeanlegg (AKB). Dette inkluderer etablering av alle overflater med asfalt og belegningsstein i hhv. tegl og betong. Etablering av utvendige trapper, slukrenner, sluk, nivåer, kantstein, bed og beplantning, gatelys, overvannshåndtering, brannhydrant, strømforsyning til utescene og infoskjerm, modulbaserte pergolaer, aktivitetsområde, annet.
  • Deler av belegningssteinen skal inngå som en del av kunstverk.
  • Etablering av ny vei- og parkeringsplass på sørsiden av torget.
No items found.
Ved å klikke på "Godta" godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringstiltakene våre. Se vår personvernerklæring for mer informasjon.