Tjenester

Vi leverer de fleste tjenester innen anlegg og transport. Med fokus på kvalitet og høy standard er ingen jobb for liten og ingen jobb er for stor. Ta kontakt for en uforpliktende prat.

Stikking og masseberegning

Stikking og masseberegning

Vi utfører et bredt spekter av oppmålingstjenester og kan være behjelpelig med det meste innen stedfesting, dokumentasjon, dronescanning og masseberegning. Vi har fokus på den teknologiske utviklingen og har vært fast bruker av landmålingsutstyr og maskinstyring fra Leica Geosystems i over 15 år.

Pukkverk

Pukkverk

Våre pukkverk er lokalisert på Gossen i Aukra Kommune, Harøya i Ålesund Kommune og Kverva i Frøya Kommune. Vi leverer alle fraksjoner av pukk og grus. På Aukra produserer vi i tillegg matjord av god kvalitet. Pukkverkene på Aukra og Frøya har selvbetjente vektstasjoner. Ta kontakt for å bli registrert kunde å få vektkort.

Spesialtransport

Spesialtransport

Vår topp moderne utstyrspark kan utføre både tunge, lange og brede transportoppdrag. Ta kontakt for info om våre tjenester.

Anleggsgartner

Anleggsgartner

Vi tilbyr utforming, opparbeiding, vedlikehold, natursteinsarbeider, plante- og vegetasjons arbeider, grunnarbeider, drenering av alle typer landskap, hageanlegg, parker, torg og større grøntanlegg både privat og offentlig.

Bolig, Industri- og næringstomter

Bolig, Industri- og næringstomter

Har du planer om utvikling og/eller opparbeiding av tomter til næring, industri eller boligformål? Vi har lang erfaring og kan være behjelpelig helt fra planfasen og videre til realisering og opparbeiding av tomter og tilhørende infrastruktur.

Boring og sprenging

Boring og sprenging

Vi har erfarne bergsprengere med bred kompetanse som jobber trygt og effektivt og som alltid har fokus på sikkerhet. Vi tar på oss både små og store spregningsoppdrag.

Knusing og sikting

Knusing og sikting

Med våre mobile knuse- og sikteverk kan vi ta på oss knuse og sikteoppdrag i andre pukkverk/massetak og anleggsområder.

Kommunaltekniske anlegg

Kommunaltekniske anlegg

Vi utfører alle typer kommunaltekniske anlegg med VA, strøm, tele og veianlegg. Med egne rørleggere og sertifiserte plastrørsveisere leverer vi komplette VA-anlegg.

Områdesikring

Områdesikring

Vi hjelper deg med oppsetting av permanent og midlertidig områdesikring og utfører for både private og bedriftskunder. Trenger du hjelp med områdesikring til ditt arrangement eller festival så er vi behjelpelige. Vi er leverandør av Foraas Områdesikring sine produkter, men kan også sette opp utstyr fra andre leverandører om ønskelig.

Containerutleie

Containerutleie

Vi leier ut avfallscontainere og leverer komplette avfallsløsninger for dine behov. Har du behov for lagring under tak, har vi også lagercontainere 10" og 20" til leie.

Ved å klikke på "Godta" godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringstiltakene våre. Se vår personvernerklæring for mer informasjon.